Carnaval SJTN #2

Grote lenteparade

Noteer alvast 18 mei vanaf 13 uur in uw agenda: meer dan 500 verklede deelnemers vertrekken vanaf het Rogierplein naar het Sint-Joostplein om over een afstand van 2,5 kilometer leven te brengen in de straten van de verschillende wijken van de gemeente.

Bijna een jaar geleden, in mei 2022, palmde een stoet de straten in op het ritme van "Reizen", reizen door tijd, ruimte en culturen. In mei van dit jaar is het thema van de optocht "De kleuren van Sint-Joost : wortels en vleugels". Want Sint-Joost, trots op de vele verschillende achtergronden van haar bevolking, hecht veel waarde aan de diversiteit van de afkomst van haar inwoners. Waarom "vleugels"? Voor de vlucht naar het heden en de toekomst. Een heel programma, dat het DNA van de gemeente zal weerspiegelen voor en met de Tennodenaars. Folklore en vogelcreaties zullen deze magische parade opluisteren. Marionetten van reuzenvogels en hun jongen, gemaakt door de kinderen, zullen hun grote vleugels uitslaan onder de ramen. Vliegers zullen mee rondfladderen.

Sint-Joost

Info & ReservatieSint-Joost-ten-Node is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie die in de agenda wordt gedeeld.

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u.
Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u30 (de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).