Cantine Josée

Josée beleeft de zomer met feestjes in haar Cantine: DE gelegenheid om elkaar nog 's te zien en samen fijne dingen te doen! Een koel drankje op Josée haar terras met een concertje, of een leuk knutselatelier voor jong en oud. Misschien sta je graag aan Josée haar fornuis, om met jouw versie van haar sublieme familierecept "Cantinetti alle vongole" de volkskeuken naar een hoger niveau te tillen? Kom gewoon langs: voor je het weet sta je op het podium luidkeels te verkondigen hoe mooi de zomer kan zijn.

Op het programma staan straatconcerten, ateliers voor kinderen, zomerwensen en een overheerlijke volkskeuken aan democratische prijs. Mis deze feestjes niet!

Telkens open op woens-, donder- en vrijdagen, plus het weekend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Op maandagen en dinsdagen sluit de keet en rust ons Josée uit. Op www.facebook.com/josee1210 vind je ál wat je moet weten over waar en wanneer je moet zijn, om te doen wat je in haar cantine kan gaan doen. De juiste openingsuren zijn dan plots geen mysterie meer.

Cantine Josée

Leuvensesteenweg 52
1210 Brussel

Info & ReservatieSint-Joost-ten-Node is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie die in de agenda wordt gedeeld.

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u.
Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u30 (de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).